Îngeraş decorativ pentru Crăciun

Astăzi, în timp ce fiul meu dormea, am pregătit un îngeraş ce se confecţionează foarte uşor. Sunt sigură că fiul meu (de un an şi 5 luni) ar fi fost foarte încântat să mă ajute, dar nu ştiu care ar fi fost rezultatul final.

Avem nevoie de:
două cartoane albe (una pentru corp şi una pentru aripi)
hârtie creponată albă şi galbenă
o bucată de sârmă subţire
folie de aluminiu
un serveţel alb
vată
foarfecă, lipici, scotch

Din cartonul alb pregătim un con ce va fi corpul îngeraşului, dar în partea de sus a conului nu răsucim de tot hârtia, pentru ca să putem introduce „gâtul”. Tăiem cu foarfeca ce este în plus.

Tăiem o fâşie de hârtie creponată pe care o rulăm şi o tăiem, dar nu de tot, astfel încât să obţinem un fel de franjuri. Aceşti franjuri, îi lipim pe corpul îngeraşului, roată, roată, până îl îmbrăcăm de tot.

Continuăm apoi cu aripile urmând același procedeu. Aici am găsit un model de aripi asemănător cu cel folosit de mine.

De aceste lucruri avem nevoie pentru capul îngerașului:

Eu am procedat așa: am pus o bucată de vată în mijlocul unui șervețel desfăcut, apoi am împachetat vata și am lipit cu scotch formând un fel de gât. Din hârtie creponată galbenă am realizat pletele îngerașului. Am făcut din sârmă învăluită cu folie de aluminiu, aura îngerașului. Am fixat și aura cu scotch. Am lipit aripile, am fixat capul în deschizătura conului și am obținut un îngeraș. Se poate așeza în vârful bradului sau poate împodobi masa.

Îl invităm pe îngeraș la o zi de patine și de asemenea îl rugăm să ne aducă un premiu deoarece l-am înscris în concursul organizat de Laura.
Ideea am văzut-o undeva pe youtube, dar nu mai știu exact linkul.

Publicitate

2 gânduri despre „Îngeraş decorativ pentru Crăciun

  1. Adriana, cata rabdare ai avut sa faci toti acei franjuri atat de egali! E deosebita ideea ta, ma bucur ca ai inscris-o la concurs.

  2. Draga Adriana cand ne mai incanti cu niste poze??pozele cu hand-made-uri sunt minunate si ideile sunt practice, usor de aplicat si deosebite…. dar niste poze cu Mihaita tare imi lipsesc 😀

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s