Parcare cu cifre pentru maşini

FotorCreated15
Avem foarte multe maşinuţe. Ne-am jucat deja că maşinuţele sunt stricate şi trebuie reparate, că se duc la spălătorie, că pornesc într-o cursă. Am crezut că am epuizat toate posibilitătile, drept dovadă mașinutele erau abandonate in coșul cu jucarii. Așa am ajuns să construiesc o parcare cu cifre.

Ce am folosit:

  • bandă de lipit (ce se foloseşte la zugrăvit)
  • maşinute
  • marker

Am trasat parcarea. Am scris cu markerul, adunări simple, iar rezultatul indică numărul mașinilor ce pot parca. În acest fel, am exersat câteva adunări simple. M-am inspirit de aici.

Parcarea era formată din trei compartimente, aşa am putut identifica partea stângă, mijlocul şi partea dreaptă a parcării.

P1030207

Am format grupe de maşini, grupa cu mai puţine maşini primea roata mai mica, pe când grupa cu mai multe automobile, primea roata mai mare.

P1030199

Publicitate

Un gând despre „Parcare cu cifre pentru maşini

  1. Oh da, mașinuțele sunt foarte utile. ȘI noi avem foarte multe! Așa am învățat să numărăm, și apoi își construia parcări din cuburi de lemn Jenga sau cuburi leggo. Construia cele mai ingenioase minunății :). Acum a descoperit că îi place să deseneze și a lăsat-o mai moale cu construcțiile.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s