SES Creative Explore pentru copii

P1030676

O metodă de stimulare a curiozităţii intelectuale la copii, este implicarea în diferite activităţi de observare, explorare. Eu vreau să îmbin stimularea observaţiei cu joaca în aer liber. Din acest motiv am achiziţionat setul de explorare pentru copii: Explore weather measurements de la Ses Creative. Setul conţine diferite elemente pe care copilul trebuie să le monteze: o mică morişcă pentru măsurarea şi înregistrarea vitezei şi direcţiei vântului, un termometru, o busolă, un recipient pentru colectarea, analiza apei de ploaie şi fişe pentru notarea observaţiilor.

FotorCreatedset explo

Băieţelului meu i-a plăcut mult setul.  A fost foarte interesat de direcţia şi viteza vântului, ne-am plimbat prin toată curtea pentru a vedea unde suflă vântul cu viteza cea mai mare. A testat direcţia atât dimineaţa cât şi seara. Azi când a văzut că plouă, a fost încântat că va putea folosi recipientul pentru colectarea apei de ploaie.

După părerea mea, erau necesare nişte instrucţiuni pentru modul de utilizare a obiectelor din setul Explore, dar până la urmă le-am intuit. Am achiziţionat setul la preţ redus, aşa că a meritat investiţia. Piesele m-au ajutat să-i explic copilului meu, diferite noţiuni cum ar fi direcţia vântului, cum se utilizează busola, ce ne indică, cum ştim cât de cald e afară.

Publicitate

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s