Concurs-Carte Artă şi îndemânare în 5 paşi – Carton

FotorCreatedconc

Am pregătit o carte cadou de la editura Gama Artă şi îndemânare în 5 paşi –  Carton. Toate activităţile de lucru manual pe care le propune cartea, pot fi realizate în 5 paşi! Tehnicile sunt simple, materialele-uşor de procurat, iar din mâinile copiilor pot ieşi, creaţii uimitoare. Cartea oferă oportunitatea de a meşteri jucării din carton şi ne învaţă cum să confecţionăm un leu simpatic sau o cutie în formă de căsuţă în care să păstrăm mici comori. Vârsta recomandată este de 5+ şi e potrivită atât pentru zilele ploioase în care nu ne putem juca afară, dar şi pentru zilele de vacanţă.

  1. Să daţi like paginii de Facebook a blogului aici
  2. Daţi SHARE acestui articol pe Facebook.
  3. lăsaţi un comentariu pe blog, la această postare, ce să cuprindă numele întreg şi pentru cine doriţi să câştigaţi cartea.

Perioada de inscriere începe azi, 19. 05 şi se termină vineri 22. 05. 2015 la ora 19:00. Voi extrage câștigătorul cu ajutorul random.org și îl voi publica pe blog. Succes!

Publicitate

41 de gânduri despre „Concurs-Carte Artă şi îndemânare în 5 paşi – Carton

  1. Noi avem rezervata ziua de joi pt art & crafts si mereu stau sa ma gandesc ce am mai putea confectiona ca sa o atraga pe fetita mea de 5 ani. Multumim.

  2. Ecaterina Marcaș
    As dori cartea pentru baiatul meu, Timotei. Ma bucur ca sunt activitati in 5 pasi. Asa sper sa terminam pana nu vine vreo sora mai mica. 🙂

  3. O carte utilă, mai ales când ai doi curioși prin casă. Cartea e perfectă pentru cei doi copii din familia, unul de vârstă școlară, altul de grădiniță. Mulțumim pentru concurs!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s