Guest post-Festivalului Medieval „Villa Karul” de la Carei, Satu Mare

castel1

În 18-19 iulie 2015 a avut loc cea de-a III-a editie a Festivalului Medieval „Villa Karul” de la Carei, Satu Mare. Noi nu am putut participa, dar am avut ocazia să admir activităţile interesante prin rândurile şi pozele Olimpiei Gardoş.

 

„Suntem o familie in care lucreaza ambii parinti iar putinul timp pe care il petrecem impreuna cu copiii vrem sa fie de calitate.
Ce activitati ii vor ajuta pe baietii mei sa nu se plictiseasca? Unde sa-i trimit sau ce sa organizez ca sa-si umple timpul? ….sunt doar cateva dintre intrebarile pe care mi le pun de cand a venit vacanta.
Daca unii savureaza cu nesat o ceasca de cafea dimineata, eu caut sa identific in presa locala activitati si iesiri interesante si distractive pentru ei.
Am fost foarte bucuroasa ca acest sfarsit de saptamana a fost foarte ofertant.
Am participat la cea de-a III-a editie a Festivalului Medieval „Villa Karul” de la Carei. Au fost organizate jocuri medievale pentru copii: picioroange, spargatori de nuci, talpi de mlastina, pictura pe sticla si lemn, etc. ocazie cu care toti membrii familiei si-au testat limitele.
castel 2
De departe preferatele baietilor mei au fost: trasul funiei, sariturile cu sacul, mersul pe catalige iar cireasa de pe tort- tir cu arcul.
Crescand si maturizandu-ne am pierdut multe din minunatiile copilariei. Acum, avem ocazia sa ni le reamintim cu ajutorul copiilor nostri care ne sunt invatatori unici.
Inchei aceasta incursiune cu un citat pe care il indragesc foarte mult:
 
„Un copil poate oricând să-l învețe pe un adult trei lucruri: cum să fie mulțumit fără motiv, cum să nu stea locului niciodată și cum să ceară cu insistență ceea ce își dorește” (Paulo Coelho)”
Publicitate

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s